.com.net.rs.info.biz

Web Hosting Vesti!

Registracija Domena

Registrujte .com .net .org .biz .info ili .rs
domen vec od €5/god.!

WebDesign

Ukoliko vam je potreban sajt,instalacija
ili integracija WHMCS-a u postojeci sajt,pogledajte cene i kontaktirajte nas.!

FREE DOMEN

Ukoliko zelite mozete dobiti
uz.rs domen BESPLATNO uz Hosting.
Dovoljno je da narucite neki od Hosting planova!
Uspesno realizovan Minhenski Linux Migracioni Projekat "Limux"!
Limux, projekat za konverziju koje su pokrenule lokalne vlasti lokalne institucije vlasti zbog prelaska na Linux i open source softver u Minhenu, premašila je početna očekivanja. Projekat je nadmasio projekcije od 8.500, i premasio 9.000 migriranih Linuks radnih stanica. Napredak i evoluciju ovog projekata koji je počeo u 2003 vredi daljeg rada i ispitivanja.
Opsirnije o projektu : //www.muenchen.de/Rathaus/dir/limux/index.html

SOPA Zakon- Nova pretnja slobodi interneta!
Zakon o zaustavljanju Internet piraterije ili SOPA preti da ako bude usvojen u Americkom kongresu u poptpunosti promeni internet zajednicu i kooriscenje internet usluga kakvih znamo.Zakon bi omogucio da drzavni tuzilac moze sa sudskim nalogom iskljuciti web sajt /domen/server sa mreze bez obzira na kojoj lokaciji se nalazi.Zakon predvidja velike kazne prema provajderima,ukljucujuci i zatvorske za naprimer sataricnu parodiju na nekog politicara postavljenu na youtubu. Najvecu stetu pre usvajanja zakona pretrpeo je godaddy koji je prvo kao jedini hosting provajder pruzio podrsku,ali posle ozbiljnog bojkota i velikog broja prelazaka klijenata na druge registre i provajdere,odlucio da je povuce.

Poskupljenje registracije domena od 14.01.2012!
Vlasnik .com i .net domena VeriSign odlucio je da poveca naknadu za registraciju domena za 7% za icann registre,stim sto ce taj nivo za krajnjeg korisnika preci 7%,s'obzirom da registri izdvajaju unapred novac.Konacne cene kod registara ce biti poznate oko 14.01.2012.